Βρεφικά έπιπλα: 4 σχέδια που θα λατρέψετε

Posted by superadmin 19/05/2022 0 Comment(s)

 

Βρεφικά έπιπλα: 4 σχέδια που θα λατρέψετε

 

Η διαμόρφωση του βρεφικού δωματίου είναι κάτι που απασχολεί τους γονείς ήδη από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Τα νέα ζευγάρια ξεκινούν την έρευνά τους, ψάχνοντας στο διαδίκτυο ή σε κάποιο πολυκατάστημα. Σπάνια σκέφτονται να αναζητήσουν πιο πρακτικές λύσεις, αναζητώντας βρεφικά έπιπλα από μικρά καταστήματα ή από βιοτεχνίες.

  Παρακάτω θα δείτε κάποια προεφηβικά κρεβατάκια και συρταριέρες που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, γίνονται κατόπιν παραγγελίας και φυσικά μποπεί ο καθένας να επιλέξει τα χρώματα που θα βαφτούν.

 

ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΕΦΕΛΗ

Το προεφηβικό κρεβατάκι Νεφέλη είναι ιδανική επιλογή για αυτούς που αγαπούν τις καμπύλες. Μοντέρνο, στιβαρό και  πρακτικό θα συντροφεύσει το παιδί σας από τη γέννησή του μέχρι αυτό να πάει σχολείο. Τα προεφηβικά κρεβατάκια είναι τα πιο διαδεδομένα, καθώς είναι κούνιες μεγάλης εσωτερικής διάστασης (70x140 cm) και μετατρέπονται σε προεφηβικό κρεβατάκι. Η μετατροπή αυτή βοηθάει στην ομαλή μετάβαση από το βρεφικό κρεβάτι στο παιδικό κρεβάτι. Το υλικό κατασκευής είναι MDF φουρνιστή οξιάς για μεγαλύτερη αντοχή σε υγρασία,σκεύρωμα,ήλιο κτλ. Τα σημεία στήριξης είναι μασίφ MDF για αντοχή και ελαστικότητα. Οι βαφές είναι μη τοξικές ώστε να μην επιβαρύνουν σε καμία περίπτωση την υγεία του παιδιού.Οι θέσεις του στρπωματος είναι τρείς, τα κάγκελα είναι σταθερά και περιλαμβάνονται 2 τραβέρσες διαστάσεως 1.41 cm ώστε να μετατρέπεται σε προεφηβικό κρεβάτι.

Το κρεβατάκι Νεφέλη συνδιάζεται με την συρταριέρα Κέρκυρα, η οποία διαθέτει 3 ευρύχωρα συρτάρια, κατασκευάζεται από τα ίδια υλικά και βάφεται με τις ίδιες μη τοξικές βαφές. Διαθέτει τετράγωνα πόμολα, τα οποία μπορουν να γίνουν και στρογγυλά, εάν το επιθυμούν οι γονείς. Το συμαντικότερο είναι ότι τα χρώματα ή ο συνδιασμός των χρωμάτων που θα βαφτούν τα έπιπλα τα επιλέγει κάθε φορά το ζευγάρι.

ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ MIKONOS

Το προεφηβικό κρεβάτι Mikonos έχει τα ίδια κατασκευαστικά χαρακτηριστικά με το κρεβατάκι Νεφέλη.Τα κεφαλάρια του είναι τετράγωνα με οριζόντιες γραμμές, τα κάγκελα είναι σταθερά και οι θέσεις του στρώματος τρεις. Οι γωνίες είναι πάντα στρογγυλεμένες για την ασφάλεια των παιδιών. Το χρώμα το οποίο προτιμούν πολλά ζευγάρια είναι το γκρι, καθώς ταιριάζει με πολλούς χρωματισμούς δωματίων και είναι κατάλληλο τόσο για αγόρια, όσο και για κορίτσια. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλων χρωμάτων.

Το βρεφικό δωμάτιο ολοκληρώνεται με τη συρταριέρα-αλλαξιέρα Mikonos, η οποία διαθέτει ένα αποσπώμενο καπάκι που αφαιρείται όταν πια δεν το χρειάζεστε. Έχει 2 πολύ μεγάλα συρτάρια για να αποθηκεύσετε τα ρούχα του μωρού.

ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 

Το προεφηβικό κρεβάτι Μαργαρίτα είναι η κατάλληλη λύση για τα ζευγάρια που αναζητούν ένα πιο κλασικό δωμάτιο. Το κλασικό είναι πάντα στη μόδα και ποτέ δεν προδίδει το στυλ, όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες τάσεις διακόσμησης και αν αλλάξουν. Σε ουδέτερο χρώμα, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο συνδιασμό επιθυμεί κανείς, τραβάει πάντα τα βλέμματα. Το υλικό κατασκευής είναι  MDF με πιστοποιητικά ,οξιά σε κάγκελα, κολώνες και όπου αλλού δύναται να είναι ατόφιο ξύλο. Τα χρώματα είναι μη τοξικά, με ειδική σύσταση για βρεφικά έπιπλα σύμφωνα με προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η τέλεια επιλογή συρταριέρας για το κρεβατάκι Μαργαρίτα είναι η συρταρέρα Patty.Διαθέτει 3 μεγάλα συρτάρια και επιπλέον 3 μικρά συρταράκια για να βάλετε τα καλλυντικά του μωρού. Τα πόμολα είναι είτε ξλυλινα ξύλινα στρογγυλά, είτε ξύλινα μακρόστενα.

ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ GEORGIO

Ένα κρεβάτι που συνδιάζει δύο υλικά κατασκευής είναι το Georgio. Κατασκευάζεται από MDF και μελαμίνη. Τα κάγκελα είναι σταθερά, οι θέσεις του στρώματος τρεις και επίσης μετατρέπεται σε προεφηβικό κρεβάτι, αφού αφαιρεθούν τα κάγκελα και τοποθετηθούν οι τραβέρσες που περιλαμβάνονται στο σετ. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χρώματος και ζωγραφιάς.

Ολοκληρώνοντας, δεν θα πρέπει να λείψει και η συρταριέρα από το βρεφικό δωμάτιο. Η συρταριέρα Georgio είναι κατασκευασμένη από μελαμίνη και έχει πόμολα και ποδαράκια από MDF.

 

Αυτά τα 4 σχέδια είναι μόνο η αρχή. Βρείτε όλα τα προεφηβικά κρεβάτια, μελετήστε το χώρο σας και ρωτήστε μας ό,τι θέλετε.

 

 

Πηγή:www.asterias.com.gr