Πληρωμή - Παράδοση

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε, οι αποστολές εκτελούνται εντός 2-7εργάσιμων ημερών  από την ημέρα της παραγγελίας σας.Θα αποστέλλονται είτε με εταιρία (courier) εάν πρόκειται για προϊόντα κάτω των 2κιλών με την αντίστοιχη χρέωση ζώνης που ανήκετε, είτε με μεταφορική εταιρεία κατόπιν τηλεφωνικής μας συνεννόησης με την χαμηλότερη δυνατή χρέωση. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την Δεύτερα. Εάν ο κωδικός της παραγγελίας σας έχει εξαντληθεί θα ενημερώνεστε άμεσα τηλεφωνικά εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

Η καταβολή του τιμήματος του προϊόντος που επιλέξατε πραγματοποιείται με έναν από τους υποδεικνυόμενους τρόπους που περιλαμβάνει ο διαδικτυακός τόπος asterias.com.gr κατ’ επιλογή του πελάτη :
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή του πακέτου σας.

Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα, μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, θα εμφανιστούν όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε την τραπεζική κατάθεση χρημάτων.

Όταν χρησιμοποιείτε PayPal, οι τραπεζικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται ποτέ στην ιστοσελίδα μας, ενώ στην πληρωμή με PayPal κρυπτογραφούνται και προστατεύονται οι αριθμοί της κάρτας σας.

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Πληρωμή και παραλαβή στο καταστήμα μας ή την βιοτεχνία μας.


Αντικαταβολή (Μετρητά στη παράδοση-«χέρι με χέρι»)-ισχύει μόνο για τα προϊόντα κάτω των 2κιλών.


Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα στους εξής λογαριασμούς:

 

ΕUROBANK: 00260049700100055572

IBAN-GR9402600490000700100055572

 Δικαιούχος: Κουτουλάκη Κωνσταντίνα.

 

ΕΘΝΙΚΗΣ: 16500240235 

IBAN-GR9301101650000016500240235 

 Δικαιούχος: Κουτουλάκη Κωνσταντίνα.

 

Πληρωμή με Paypal.

 

Πληρωμή μέσω του διαδικτυακού τόπου της viva.Ισχύει για όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Παράδοση Express. Οι δαπάνες μεταφοράς/ έξοδα αποστολής της παραγγελίασ σας βαρύνουν τον πελάτη και η χρέωση είναι σύμφωνη με τον τιμοκατάλογο χρέωσης της εταιρείας courier, με την οποία γίνεται η αποστολή.

Για Πληρωμή και παραλαβή απο το καταστήμα μας ή στην βιοτεχνία μας Δεν περιλαμβάνουν έξοδα μεταφοράς.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

 

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από την ιστοσελίδα μας μπορούν να επιστραφούν για αντικατάσταση/αλλαγή, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα. Το κατάστημα επίσης επιφυλάσσεται να ακολουθήσει πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία, η οποία πρέπει να είναι περιτυλιγμένη με νάιλον συσκευασία, ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία.

Οι αλλαγές θα γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα ενημερώσει το κατάστημα εντός 3 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
Το νέο προϊόν που ο πελάτης επέλεξε για την αλλαγή θα αποστέλλεται αφού παραληφθεί το αρχικό και εφόσον το κατάστημα ελέγξει ότι πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. Υπενθυμίζεται ότι το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει γίνει χρήση του ή να έχει υποστεί φθορές).