Βρεφικό λίκνο smart bed μετατρεπόμενο σε κούνια 9in1 oval natural

  1. Αρχική
  2. Βρεφικό Δωμάτιο
  3. Πολυμορφικό έπιπλο
  4. Βρεφικό λίκνο smart bed μετατρεπόμενο σε κούνια 9in1 oval natural
oval kounia 9se1
Κατασκευαστής: Ingvart
Κωδικός Προϊόντος: 11621
Διαθεσιμότητα: 10-15 εργάσιμες ημέρες
619,00€ 549,00€
Ποσότητα: Προσθήκη στο Καλάθι

211 18 44 512 , 210 23 16 680

Βρεφικό λίκνο smart bed μετατρεπόμενο σε κούνια 9in1 oval natural

 

Η πιο ''ΕΞΥΠΝΗ'' βρεφική  κούνια-λικνο που έχετε δει!!


Η κούνια SMART BED ROUND 9 σε 1 είναι ένα αναπτυσσόμενο κρεβάτι το οποίο μεγαλώνει μαζί με το μωρό σας από τη γέννησή του έως περίπου τα 10 του έτη.


Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο οξιάς και φράξος. Η κούνια SMART BED ROUND 9 σε 1 είναι ένα αναπτυσσόμενο κρεβάτι το οποίο μεγαλώνει μαζί με το μωρό σας από τη γέννησή του έως περίπου τα 10 του έτη.


Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο οξιάς και φράξος. Το ύψος της βάσης της μπορεί να ρυθμιστεί σε τρεις θέσεις. Το πακέτο περιέχει επίσης ροδάκια που ασφαλιζούν για την έυκολη μετακίνηση μέσα στο σπίτι και ειδικές βάσεις για κούνημα. Όπως και όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την μετατροπή της κούνιας σε μεγαλύτερο καναπέ για παιδιά ηλικίας έως και 10 ετών.


Μπορείτε γρήγορα και πανεύκολα να συναρμολογήσετε την κούνια ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κατσαβίδι για να τη βιδώσετε. Οι κούνιες μας προσφέρουν πολλά χαρακτηριστικά, λειτουργίες και οφέλη για εσάς και το παιδί σας. Συμμορφώνονται με όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του παιδιού σας.