Ανακυκλώστε το έπιπλό σας

 1. Αρχική
 2. Ανακυκλώστε το έπιπλό σας

 

Φιλοσοφία

 

Η ανακύκλωση αποτελεί καθημερινό πλέον κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας και συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Η ανακύκλωση επίπλων είναι εξίσου πολύ σημαντική καθώς συμβάλλει στην οικονομία των πρώτων υλών, κυρίως του ξύλου, και δεν δημιουργεί όγκους σκουπιδιών, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν αποφεχθεί. Βασιζόμενοι σε αυτή τη φιλοσοφία, η εταιρεία μας και η ομάδα που την απαρτίζει, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, μια προσπάθεια που αποτελεί όφελος προς όλους.

 

 

Ανακυκλώστε το έπιπλό σας

 

Σας καλούμε να συμβάλλετε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και να ανακυκλώσετε το βρεφικό επιπλό σας (κούνια,σιφινιέρα κτλ) ή το εφηβικό σας έπιπλο(κρεββάτι μονό, γραφείο, βιβλιοθήκη κτλ).  Σκεφτόμαστε «Πράσινα» , σκεφτόμαστε θετικά και προστατεύουμε το περιβάλλον.

 

Όροι και προυποθέσεις

 

 1. Το έπιπλο προς ανακύκλωση πρέπει να είναι ξύλινο (οξυά,δρύς κτλ)
 2. Το έπιπλο θα πρέπει να είναι λειτουργικό , ήτοι να μην είναι σπασμένο πέραν επισκευής.
 3. Το έπιπλο θα πρέπει να έχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα (βίδες, παξιμάδια κτλ).
 4. Το έπιπλο κατά την παράδοσή του θα πρέπει να είναι καθαρό και τυχόν αυτοκόλλητα  θα πρέπει να εχουν απομακρυνθεί από την επιφάνειά του.

Διαδικασία Ανακύκλωσης

 

Για να συμμετάσχετε στην διαδικασία ανακύκλωσης του επίπλου σας, προβείτε στα ακόλουθα βήματα:

 1. Επικοινωνείστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποστείλετε μας φωτογραφίες του επίπλου που επιθυμείτε να ανακυκλώσετε.
 2. Αφού λάβετε έγκριση ότι πληρείτε τις προυποθέσεις, θα σας ανακοινωθεί και η οριστική ανταμοιβή σας.
 3. Εφ’ όσον επιθυμείτε ακόμη να ανακυκλώσετε το έπιπλο σας, η παράδοση του επίπλου μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
 • Με παράδοση του επίπλου από εσάς στο χώρο μας (περίπτωση όπου το έπιπλο δύναται να μεταφερθεί με συμβατικό ΙΧ).
 • Με παραλαβή του επίπλου από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη από τον χώρο σας.
 1. Κατά την παραλαβή/παράδοση του προς ανακύκλωση επίπλου , θα σας αποδοθεί η δωροετπιταγή με την συμφωνειθείσα τιμή και διάρκεια εξαργύρωσης 6 μήνες.

 

Ανταμοιβή Ανακύκλωσης

 

 • Με κάθε ανακύκλωση επίπλου στην εταιρεία μας διεκδικείτε μια δωροεπιταγή αξίας 50€-120€, ανάλογα το είδος και την φθορά του επίπλου που ανακυκλώνεται.
 • Η δωροεπιταγή αυτή είναι ονομαστική και δεν μεταβιβάζεται, ούτε ανταλλάσεται η αξία της με χρήματα.
 • Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής γίνεται δεκτή με αγορές αξίας άνω των 300€.
 • Η δωροεπιταγή δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες και αφαιρείται από την αρχική αξία των προϊόντων επιλογής σας.
 • Η δωροεπιταγή έχει διάρκεια ζωής 6 μήνες. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος θεωρείται άκυρη και δεν θα γίνεται αποδεκτή σε καμία περίπτωση.